Hiske is verdrietig omdat ze niet in de aftiteling van Shelley haar film wordt genoemd

Hiske is verdrietig omdat ze niet in de aftiteling van Shelley haar film wordt genoemd

Als de bewoners de teaser hebben bekeken loopt Hiske weg. Ze lijkt een beetje overstuur te zijn. Hiske en Shelley hebben samen het script van de film geschreven maar Hiske haar naam wordt niet in de aftiteling genoemd. Ik heb er veel tijd en energie in gestoken legt Hiske aan mede bewoner Alexandra uit. Alexandra begrijpt dat dit haar dwars zit en vindt dat Hiske haar naam ook in de aftiteling genoemd moet worden. Maar goed, ik wil er eigenlijk niet heel moeilijk over doen. Dan had ik er eerder iets over moeten zeggen gaat Hiske verder. Hier is Alexandra het niet mee eens. Ze vindt dat ze zichzelf hiermee naar beneden haalt.

Uiteindelijk besluit Alexandra het voor Hiske op te nemen. Ze stapt op Shelley af om haar uit te leggen dat Hiske gekwetst is omdat ze niet in de aftiteling genoemd is. Maar wat kan ik hieraan doen? vraagt Shelley verbaast. Alexandra begrijpt dat Shelley hier niet verantwoordelijk voor is maar legt uit dat ze het wel graag wil benoemen. Dit omdat Hiske hierdoor verdrietig is. Shelley vertelt op haar beurt dat het de bedoeling was dat Hiske haar naam ook in de aftiteling genoemd werd maar dat ze er nu niet heel veel meer aan kan doen. Alexandra raadt Shelley aan om straks even naar Hiske toe te lopen om de situatie uit te leggen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 33    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *