Shelley ontvangt de teaser van haar film Lorenzo

Shelley ontvangt de teaser van haar film Lorenzo

Alexandra, Andrea en Shelley zitten achter de computer in de silo. Oh mijn God! Kijk schreeuwt Alexandra plotseling. Er is een teaser binnengekomen van Shelley haar film Lorenzo genaamd. De vrouwen zijn door het dolle heen en Shelley springt in het rond. Ze roepen de rest  van de bewoners bij zich en spelen vervolgens de teaser af. Iedereen reageert super enthousiast. Ik vind hem echt heel goed roept Shelley blij uit. Als iedereen haar feliciteert met het goede resultaat laat ze zelfs een paar tranen. Dit zijn tranen van geluk hoor lacht Shelley.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *