De bewoners speculeren over de finale van Utopia 2

De bewoners speculeren over de finale van Utopia 2

Sinds de bewoners het nieuws hebben gekregen dat in december de finale gaat plaatsvinden en Utopia 2 definitief stopt zijn ze onderling bezig met het speculeren over wie deze gaat winnen. Shelley vertelt aan Adriaan dat zij het gevoel heeft dat iedereen evenveel kans heeft om de finale te winnen. Ze hoopt dat ze bij de laatste vijf hoort maar Adriaan denkt daar anders over. Hij is namelijk van mening dat ze niet veel kans maakt om te winnen.

In het atelier zijn Dylan en Franny ook over de finale aan het praten. Franny en Dylan verwachten dat er ‘vieze’ spelletjes gespeeld gaan worden. Het gaat echt leuk worden, denk ik laat Dylan weten. Jens en Adriaan zijn aan het voetballen op het grasveld. Ook zij kunnen het niet laten om de finale met elkaar te bespreken. Adriaan legt uit dat hij het niet slim vindt dat sommige mensen het spel rustig aan willen gaan spelen. Dit omdat hij denkt dat deze mensen er snel uit zullen liggen. Wie maakt er volgens jullie het meeste kans om de finale van Utopia 2 te winnen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *