Jessie bouwt een bungalow waar gasten kunnen overnachten

Jessie bouwt een bungalow waar gasten kunnen overnachten

De bewoners zijn vastberaden om het beste uit hun laatste vier maanden in Utopia 2 te maken. Daarnaast moet er ook geld binnenkomen en laat Jessie daar nou net een goed idee voor hebben bedacht. Jessie wil namelijk een bungalow bouwen, waar gasten kunnen overnachten. Samen met Merel loopt hij over het Utopia 2 terrein om het perfecte plekje uit te zoeken. Hij besluit dat de oude visplek veel potentie heeft maar kiest eindelijk toch om de bungalow vlakbij de moestuin van Adriaan te plaatsen. Het is duidelijk dat Jessie er geen doekjes om windt, want hij begint meteen met bouwen als hij de plek heeft uitgekozen. Ik heb mijn campingbroek vast aangetrokken laat hij weten aan Merel. Jessie begint met bouwen op het grasveld. Als het dak af is, schakelt hij de hulp van Franny en Gerrit in om het dak naar de uiteindelijke plek van de bungalow te tillen. Gaat zijn bungalow een succes worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *