Merel en Jessie hebben wederom ruzie, zit hun relatie er nu echt op?!

Merel en Jessie hebben wederom ruzie, zit hun relatie er nu echt op?!

Merel en Jessie hebben slaande ruzie. Andrea zorgt voor de eerste confrontatie. Jessie, zou jij met een zak over je hoofd willen lopen? Merel kan namelijk je kop niet meer zien zegt Andrea. Jessie is overduidelijk niet gecharmeerd van deze oplossing voor het probleem. Dat is een leuke binnenkomer als je boven komt lopen. Jessie draait naar Merel toe en geeft aan het wel heel drastisch te vinden als ze zijn kop niet meer kan zien. De vlam slaat dan al snel in de pan. Eerst heeft het tweetal het over zaken die zich in het verleden hebben afgespeeld maar het komt al snel uit op het belangrijkste onderwerp. Ik kwam gisteren met een k*t gevoel aanlopen vertelt Jessie. Er komt iemand met een wensambulance en ik geef een hand en ik zeg sorry, ik wist niet dat jullie kwamen voegt hij eraan toe. En had hier graag bij betrokken willen worden. De discussie wordt alsmaar heviger. Vlak voordat Jessie wegloopt zegt hij nog, als jij nu zegt dat ik tekort ben geschoten, dan heb jij het niet op een rijtje. Volledig niet benadrukt hij. Merel roept terug of ze nu een gesprek gaan voeren en hij verdomme moet blijven staan, of als hij gaat zijn muil dicht moet houden. Jessie negeert de uitspraak en loopt boos naar beneden.

Maar het is nog niet voorbij. Als Merel buiten staat stapt Jessie op haar af. Merel verwijt hem dat het voor hem een egokwestie is, Jessie verwerpt dat op zijn beurt. Dat ik wil zorgen dat dit soort dingen niet meer gebeuren is niet egoïstisch gaat hij verder. Merel erkent wel haar fout. Ze heeft moeite om tussen Jessie te komen. Wil je een gesprek of een monoloog vraagt Merel. Uiteindelijk gaat het tweetal vol ergernis uit elkaar. Ik ben in ieder geval blij dat het klaar is zegt Jessie. Zal hun relatie erop zitten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *