De relatiebreuk van Merel en Jessie houdt de gemoederen flink bezig in Utopia 2

De relatiebreuk van Merel en Jessie houdt de gemoederen flink bezig in Utopia 2

Nu de relatiebreuk tussen Jessie en Merel een feit is, lijkt het de gemoederen in Utopia 2 flink bezig te houden. Al snel na de breuk trok Jessie zich terug bij Gerrit en Hiske en zoekt Merel troost bij bijna alle dames in de mini samenleving. Andrea voelt zich heel schuldig over het verhaal vanwege haar rol aan het begin van de ruzie. Samen met Gerrit besluit Jessie dat hij het beste zichzelf kan uiten door te gaan rappen. Maar ook zonder Jessie en Merel wordt er flink over het voorval gesproken. Jordie, Shelley en Alexandra gaan met elkaar in gesprek over de breuk. Gaat de breuk de eenheid van de groep in gevaar brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Truus at 07:19

    Hoezo onbegrijpelijk ? Zij moet overal haar zin in krijgen. Het is bjjn haar ikke ikke ikke. En met haar snelle rebbel van haar geeft niemand haar tegengas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *