Gerrit is super blij, hij heeft twee pakken verkocht!

Gerrit is super blij, hij heeft twee pakken verkocht!

Gerrit krijgt vandaag super goed nieuws. We hebben best wel een verontrustend mailtje komt Jordie samen Shelley aangelopen. De twee tonen vervolgens een mailtje met een bestelling van niet één maar twee pakken. Gerrit is helemaal door het dolle heen Ik heb gewoon twee dagen promotie gelopen om dit te bewerkstelligen zegt hij trots. Hij grist het mailtje uit de handen van Jordie en rent vervolgens naar Jens om het mailtje te laten zien. Als Jens de e-mail heeft gelezen, barsten de twee in juichen uit en slaan ze de armen om elkaar heen. Zal dit het begin zijn van goedlopende handel?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *