Jordie houdt een inzamelingsactie voor zijn huisje

Jordie houdt een inzamelingsactie voor zijn huisje

Jordie en Alexandra hebben deze week samen met een aantal andere bewoners hun huisje verbouwd. Toch lijkt Jordie nog iets te missen in het huisje, namelijk behang. Hij heeft daarom een plan bedacht. Ik ga langs alle bewoners om te vragen of ze een vrijwillige bijdrage willen doen voor het behang zegt hij tegen Merel. Merel lijkt dit een goed idee te vinden. Jordie print vervolgens een lijst uit en daarmee gaat hij als eerste langs Franny en Andrea. Jordie legt nogmaals uit dat ze nog behang, lijm en andere spullen nodig hebben. Franny en Andrea besluiten om allebei tien euro te doneren. Alexandra zit bij de twee dames aan tafel en ze is heel erg blij met de donatie. Wat lief van jullie zegt ze met een grote glimlach. Zullen Jordie en Alexandra snel het bedrag bij elkaar hebben voor hun huisje?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 1.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *