Andrea wil een cursus volgen in het zetten van wimpers

Andrea wil een cursus volgen in het zetten van wimpers

Andrea lijkt een idee te hebben om geld te gaan verdienen. Ze wil zich namelijk bezig gaan houden met het zetten van wimpers. Daarvoor wil ze een cursus gaan volgen om de techniek zo goed mogelijk onder de knie te krijgen. Samen met Jessie zoekt Andrea het een en ander uit. Als je het niet probeert, dan weet je het niet zegt Jessie. Volgens hem is het plan van Andrea op financieel gebied een zet zonder grote risico’s. Denk jij dat je de dienst kan verkopen vraagt Jessie. Andrea laat dat ze dit nog nooit heeft gedaan, maar dat zij in ieder geval erg enthousiast is en er helemaal voor wil gaan. Zal het Andrea lukken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *