Jessie snapt niets van de inzamelingsactie, hij vindt het f*cking raar

Jessie snapt niets van de inzamelingsactie, hij vindt het f*cking raar

Jordie en Alexandra willen graag hun huisje behangen. Jordie is daarom een inzamelingsactie begonnen. Hij gaat langs alle mede bewoners af om te vragen of ze een kleine bijdrage willen leveren. Ook Jessie wordt gevraagd om een vrijwillige bijdrage te doen maar daar is hij het totaal niet mee eens. Hij uit zijn ongenoegen even later bij Gerrit. Volgens Jessie willen Alexandra en Jordie niet al hun eigen geld investeren in de verbouwing. Ik ben best bereid om iets bij te leggen, maar alleen als je zelf niet genoeg hebt legt Jessie uit. Het is kan niet zo zijn dat ik meebetaal aan het huisje, terwijl jij nog vrolijk zakgeld overhoudt. Dat is toch f*cking raar? Dus ik moet minder gaan kopen, omdat hij zijn huisje wil verbouwen en ook nog wat over wil houden? Dat is toch te gek voor woorden? Gerrit lijkt het hier helemaal mee eens te zijn. Wat vinden jullie van de inzamelingsactie?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *