Hiske geeft haar mening over de stukgelopen relatie van Jessie en Merel, het is onvolwassen

Hiske geeft haar mening over de stukgelopen relatie van Jessie en Merel, het is onvolwassen

Merel en Hiske zitten met zijn tweeën buiten en als snel gaat het gesprek over de stukgelopen relatie met Jessie. Ben ik te hard vraagt Merel. Hiske vindt van wel en ze geeft haar mening over de twee. Ik vind dat jullie totaal niet duidelijk naar elkaar zijn legt ze uit. Bot lopen jullie dingen naar elkaar te schreeuwen en te verwijten. Ik vind het een beetje onvolwassen voegt ze eraan toe. En begrijpt niet dat de relatie tussen Merel en Jessie zo abrupt is beëindigd. Merel legt vervolgens uit dat Jessie vaak iedereen naar beneden haalt, terwijl zij juist helemaal niet zo is. Hiske laat op haar beurt weten dat Merel daarentegen wel vaak uitstraalt dat haar wil wet is. Maar jij bent superlief voor hem geeft ze verder aan. Dus het is in balans verzekert ze. Volgens Hiske is dit ook het geval bij Jessie. Voel je je er niet k*t onder vraagt Hikse. Merel antwoordt resoluut van niet. Volgens haar was het een opeenstapeling van kleine dingetjes die de relatie bemoeilijkte. Clue van het verhaal is dat jullie totaal anders in elkaar zitten en elkaar daarin niet aanvullen reageert Hiske. Dat klopt volgens Merel. En het feit dat we er niet over kunnen praten vult ze aan. De twee praten nog even verder en uiteindelijk laten ze het onderwerp rusten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 35    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *