Brandon heeft last van Jessie zijn grote mond

Brandon heeft last van Jessie zijn grote mond

Brandon lijkt afgelopen avond op de grasmat te hebben gestaan en daar is Jessie totaal niet blij mee. Als de twee hun tanden aan het poetsen zijn, vertelt Andrea over de discussie die ze met Jessie heeft gehad. Het gras moet volgens Jessie namelijk twee weken niet belopen worden en die tijd verstrijkt morgen pas. Brandon vindt het raar dat Jessie niet naar hem is gekomen om dit te vertellen. Eén grote roddeltante is dat hé vervolgt hij geïrriteerd. Andrea vertelt daarna dat ze het voor hem heeft opgenomen en dat het nu klaar is. Hij heeft altijd een grote mond achter iedereens rug om zegt Brandon. Ik ga daar echt zo slecht op benadrukt hij. Zal Brandon Jessie hier nog mee confronteren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *