Adriaan en Andrea bespreken de gespannen sfeer in Utopia 2, wanneer barst de bom?

Adriaan en Andrea bespreken de gespannen sfeer in Utopia 2, wanneer barst de bom?

Tijdens hun ochtendrondje hebben Andrea en Adriaan een goed gesprek. De twee hebben het over de gespannen sfeer op het Utopia 2 terrein. De sfeer is om te snijden merkt Andrea op. Eén dezer dagen gaat de bom barsten. Hij is al half gebarsten, maar de echte komt nog. Al twee weken heb ik zo’n raar gevoel in mijn buik elke keer gaat ze verder. Adriaan is het hier helemaal mee eens. Ook hij voelt dat er een storm op komst is. Gaan de twee gelijk krijgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *