Het nieuwe shirt van Merel roept de nodige emoties op bij Jessie

Het nieuwe shirt van Merel roept de nodige emoties op bij Jessie

Als Jessie op deze nieuwe dag achter de computer duikt, vindt hij het nieuwe product van Merel op de webshop. Het gaat om een shirt met de tekst Love me today, hate me tomorrow. Jessie is duidelijk niet gecharmeerd van deze tekst. Doet Merel echt zulke dingen? Is ze zo’n maf wijf? mompelt hij. Hij loopt vervolgens naar Alexandra en Jordie die een verdieping lager zitten. Hij vraagt of zij al wisten van dit nieuwe shirt van Merel. Ik vind het belachelijk. Ik heb er geen woorden voor, sorry laat Alexandra weten. Wel wordt het shirt al veel verkocht vertellen ze hem. Daar is Jessie niet bepaald verbaasd over. Maar ik vind de tekst nergens op slaan vindt Alexandra. Jessie laat daarna weten dat Merel ook een vreemde beschrijving erbij heeft gezet, “De echte Utopia fans hebben geen beschrijving nodig”. Dit roept bij hem dan ook de nodige frustraties op. Hoe wil ze zichzelf nu neerzetten? Wat probeert ze er nu mee te bereiken? Dan spoor je toch niet? eindigt hij. Wordt vervolgd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *