Mariska en Hiske bespreken hun frustraties over Merel haar evenement

Mariska en Hiske bespreken hun frustraties over Merel haar evenement

Mariska en Hiske zitten samen in de Mongoolse tent en praten over het evenement van Merel. De twee zijn van mening dat het wel goed geregeld moet worden en dat het niet verstandig is als ze het alleen gaat doen. Ik vind niet dat iemand een feest alleen moet organiseren en al helemaal niet Merel en Jessie samen merkt Hiske op. En nu zeker niet reageert Mariska. Ik wil ook dat er iemand meekijkt in het hele financiële gebied gaat Hiske verder. Dat heb ik haar ook aangeboden zegt Mariska. Ik heb zelfs gezegd dat ik mensen weet voor podia. Ik heb jarenlang feestweken, bruiloften enzovoort georganiseerd voegt ze eraan toe. Tja zegt Hiske op haar beurt. De twee lijken het er samen eens over te zijn dat Merel niet in haar eentje en ook niet met Jessie het evenement moet organiseren.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *