Jessie vindt de actie van Merel rondom het t-shirt te zot voor woorden

Jessie vindt de actie van Merel rondom het t-shirt te zot voor woorden

Merel heeft nieuwe t-shirts op de webshop gezet met de tekst Love me today, hate me tomorrow. Jessie is hier echter niet blij mee. Vind je dat normaal vraagt hij aan Franny. Zij heeft namelijk foto’s voor het product gemaakt. Franny vond het in het begin wel leuk maar ze is er nu achter gekomen dat de tekst op Jessie blijkt te slaan. Heb ik dit verdiend? vraagt Jessie verder. Franny antwoordt van niet. Ik vind het met name heel zielig gaat Jessie op zijn beurt verder. Als je dit soort gedrag laat zien op het moment dat de relatie uitgaat, dan ben ik blij dat het uit is. Het is te zot voor woorden benadrukt hij. Als Franny wat later met Gerrit in gesprek gaat, geeft ook Gerrit aan dat hij ook niets snapt van Merel haar gedrag. Volgens hem heeft dit niets met hard zijn te maken. En is van mening dat Merel vooral een statement wil maken, terwijl Jessie dit volgens hem helemaal niet verdient. Dit is gewoon complete bullsh*t zegt hij aan het einde van het gesprek… Hoe gaat dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *