Merel spreekt Jordie aan, praat hij achter haar rug om?

Merel spreekt Jordie aan, praat hij achter haar rug om?

Er lijkt in Utopia 2 geroddeld te worden over de nieuwe t-shirts van Merel. Zo vinden een aantal bewoners dat de tekst op Jessie slaat maar volgens Merel gaat de tekst juist over haar. Andrea is van mening dat Jordie achter Merel haar rug om praat over de t-shirts en Merel besluit het om het op de man af te vragen. Jordie is het totaal niet eens met de beschuldiging. En legt uit dat de tekst niet zozeer over Merel gaat maar juist over de situatie tussen Merel en Jessie. Merel ontkent dit. En Jordie legt verder uit dat hij niet meer tegen de andere bewoners heeft gezegd. Ik vind het niet terecht dat je zegt dat ik achter je rug om l*lt gaat Jordie verder. Dat klopt niet verzekert hij. De twee discussiëren verder en uiteindelijk gaan ze alle twee hun eigen ding weer doen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *