Alexandra heeft goed nieuws en roept de groep bij elkaar

Alexandra heeft goed nieuws en roept de groep bij elkaar

Verzamelen roept Alexandra over het Utopia 2 terrein. Ze heeft een leuke mededeling voor de bewoners. Luister jongens begint ze als iedereen zich heeft verzameld. Omdat we het best wel druk hebben gehad en het ook nog gaan krijgen met de kistjes… Heb ik voor vanavond, vanaf half 8 tot 9 uur een vette party geregeld! De bewoners juichen en ze lijken wel zin te hebben in een feestje. Alexandra laat weten dat ze de silo leuk wil laten aankleden en dat ze Gerrit, Andrea en Jens wil laten draaien. We gaan er gewoon een hele leuke avond van maken roept ze enthousiast. We komen er vast en zeker op terug.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *