Merel vindt Brandon de laatste tijd irritant

Merel vindt Brandon de laatste tijd irritant

Merel en Franny zijn weer aan het klussen voor hun Franter Palace. Merel vertelt tegen Franny, dat ze Brandon de laatste tijd echt irritant vindt. Wat is er dan vraagt Franny haar. Zeg ik niet antwoordt Merel. Franny kijkt Merel aan en Merel vertelt dan dat Brandon het dom vindt dat Merel de bitjes voor de schroeven aan Gerrit gaf. Merel snapt niet waarom Brandon dit dom vindt. Als Gerrit zegt dat ik ze mag hebben, had ik dan moet zeggen nee je krijgt ze niet terug? Waar slaat dat dan op? gaat ze verward verder. Franny laat weten dat ze net tegen Brandon zei dat ze wel een housewarming gaan geven, waarop Brandon volgens Franny op antwoordde, ja waarvoor dan? Hij doet echt raar man besluit Merel het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 1.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *