Jessie is bang dat Merel haar niet vertrouwt

Jessie is bang dat Merel haar niet vertrouwt

Merel is bezig met schilderen als zij naar buiten gaat. Ze raakt in gesprek met Jessie. Ik weet het niet, je komt er net bij zegt Jessie. En verwijst naar een gesprek dat hij eerder met Gerrit had en waar Merel later bij kwam zitten. Het gesprek ging over een veranderende houding van Jessie. Ik krijg heel erg het gevoel dat je me niet vertrouwt gaat Jessie verder. Merel geeft aan dat dat niet de bedoeling was. En vertelt dat ze benieuwd was wat Gerrit in de situatie die was gecreëerd zou zeggen. Ik vind het een bijzondere situatie dat je er eerste met Ger over praat zegt Jessie. Merel lijkt dat niet zo bijzonder te vinden. Jessie geeft aan dat hij de situatie, waarin hij beland is, niet fijn vindt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *