Gerrit spreekt Jessie aan rondom zijn gedrag wat veranderd is

Gerrit spreekt Jessie aan rondom zijn gedrag wat veranderd is

Gerrit en Jessie hadden eerder een kleine irritatie naar elkaar. Jessie wilde dat Gerrit aan de slag ging met de kistjes en hij kon het bazige gedrag van Jessie niet helemaal waarderen. Ook besprak Gerrit zijn frustraties met Hiske. Nog wat later is Gerrit bezig met de kistjes en Jessie komt erbij zitten. Gerrit vertelt hem, dat hij het gevoel heeft dat Jessie in bepaalde dingen veranderd is. Jessie vraagt zich af welke dingen dat zijn. Gerrit geeft vervolgens aan dat hij vindt dat Jessie veel bezig is met dat de finale eraan komt. Jessie lijkt verbaasd en heeft niet het gevoel dat hij anders doet. Merel hoort het gesprek en ze komt erbij zitten. Jessie vraagt vervolgens aan Merel of zij vindt dat hij anders doet. Merel blijft neutraal en geeft geen antwoord aan. Vinden jullie dat Jessie veranderd is?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *