Gerrit en Hiske vinden dat mensen veranderd zijn nu de finale is aangekondigd

Gerrit en Hiske vinden dat mensen veranderd zijn nu de finale is aangekondigd

Gerrit en Hiske zitten samen aan de kistjes te schuren op het plateau. De twee praten over Jessie, want ze vinden het allebei vervelend dat mensen elkaar ineens gaan helpen sinds de finale is aangekondigd. Ja, om heel welwillend over te komen zegt Hiske. Ze had het leuk gevonden als dat eerder werd gedaan. Als het gemeend is, is het geen probleem merkt ze verder op. Ja, maar hier is niks gemeend reageert Gerrit. En zegt dat hij niks meer of minder doet dan dat hij hiervoor deed. Ja, het is een spelletje Gerrit en iedereen heeft zijn strategietjes geeft Hiske aan. Ze praten er nog even over door.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *