Shelley weigert mee te werken aan het inloopkast plan van Franny en Merel

Shelley weigert mee te werken aan het inloopkast plan van Franny en Merel

Franny en Merel willen graag hun huisje ombouwen tot een inloopkast. Helaas voor de twee is niet iedereen het hiermee eens. Dit omdat dat betekent dat B&B’ers niet meer in dat huisje kunnen slapen. Shelley is één van de bewoners die het niet eens is met dit idee. Ze deelt haar frustraties met Alexandra. Als hun huisje een kledingkast wordt, wordt het huisje van mij en Andrea niet als B&B gebruikt begint Shelley. Dag, ga ik niet mee akkoord benadrukt ze. Schat, ik blijf het ook apart vinden reageert Alexandra op haar beurt. We laten het gewoon weer gebeuren gaat Shelley verder. En maakt duidelijk dat zij niet mee gaat werken aan het idee van Merel en Franny. Het gaat er bij mij niet in hoor zucht ze aan het einde van het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *