Andrea, Hiske, Mariska en Alexandra denken dat Jessie of Merel de finale kunnen winnen

Andrea, Hiske, Mariska en Alexandra denken dat Jessie of Merel de finale kunnen winnen

Andrea, Mariska, Hiske en Alexandra zijn aan het schuren. Het groepje vrouwen heeft het over de naderende. Messias is de nummer één en die wil graag winnen zegt Andrea doelend op Jessie. Alexandra laat weten dat ze denkt dat Jessie en Merel het gevoel hebben dat ze gaan winnen. Merel zei dat ze gaat winnen gaat Alexandra verder. Andrea vindt wel dat iedereen voor de winst moet gaan. Ze merkt op dat als de keuze daar zou zijn, ze het eventuele geld liever onder elkaar zou verdelen dan alles aan één persoon mee te geven. Hoe zal de finale gaan verlopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *