Andrea is niet van plan haar slaapplaats af te staan aan B&B gasten

Andrea is niet van plan haar slaapplaats af te staan aan B&B gasten

Er wordt druk geschuurd aan de kistjes in Utopia 2. Hiske vraagt aan de andere schuurders of het wel goed gaat met Franny. Alexandra denkt van wel, ze heeft niets verkeerds gehoord. Wat haar wel is opgevallen dat ze van een tweepersoonsbed in het huisje, een éénpersoonsbed maken. Mariska snapt dit niet. We hebben toch B&B’ers? vraagt ze. Andrea geeft aan dat als ze voor B&B’ers plaats moet maken in haar huisje dat ze dit niet zal doen. Je denkt toch niet dat ik in een kledingkast ga slapen. Doei gaat ze verder. En denkt dat het huisje een beter doel had gediend als het een B&B-huisje was geworden. Alexandra is het ook niet eens met de actie.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *