Brandon ontvangt goed nieuws over de sportschool

Brandon ontvangt goed nieuws over de sportschool

Alexandra rent enthousiast over het Utopia 2 terrein. Ze heeft namelijk goed nieuws gehad via de mail en dit wil ze direct met Brandon delen. Kijk roept ze vrolijk. Brandon begint te lezen en het wordt hem al snel duidelijk dat iemand fitnessapparaten aan ze uit wil lenen. Oh vet roept hij blij. Dit is geweldig reageert Alexandra op haar beurt. Ze leest vervolgens dat de apparaten vanzelfsprekend wel droog moeten staan. Brandon laat weten dat hij zijn best gaat doen om de sportschool af te bouwen. Voor de fitnessapparatuur is natuurlijk geld nodig en daarom besluit Alexandra om bij de bewoners  langs te gaan om te vragen of ze een investering willen doen. Ik ben het eens zegt Franny en ook Dylan zegt even later toe. Zullen de andere bewoners ook toezeggen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *