Jessie en Merel praten over Brandon, volgens de twee l*lt hij maar wat

Jessie en Merel praten over Brandon, volgens de twee l*lt hij maar wat

Jessie en Merel zijn met zijn tweeën begonnen aan het bouwen van een chalet, maar de twee bewoners zijn er ondertussen mee gestopt. Brandon heeft het bouwwerk bekeken en hij besluit om direct verhaal te halen bij Merel. Het is best gevaarlijk, vertelt Brandon over het bouwwerk. Merel legt uit dat zij en Jessie aan de klus begonnen zijn, maar dat ze deze niet hebben afgemaakt. Brandon zegt dat hij graag had gehad dat de twee met hem hadden overlegd. Brandon loopt het huisje van Merel uit en even later stapt Jessie binnen. Ik snap niet dat hij erover doorgaat, lacht hij. Merel vertelt dat ze voortaan met Brandon moeten overleggen. Ach rot op man, glimlacht hij. Hij hangt een schommel in de boom en Gerrit ligt op de grond. Laat mij eens even met rust. Ik kom helemaal niet naar hem toe. De twee gaan verder klussen op het terrein. Denk je dat ik voor de inloopkast ook toestemming moet vragen aan Brandon? vraagt Merel. Jessie moet lachen. F*cking achterlijk toch? reageert hij. Volgens Merel heeft Brandon aan haar gevraagd wanneer zij en Jessie het bouwwerk gaan slopen. Brandon is van mening dat als Katie er tegen stoot, het bouwwerk op haar zal vallen. Hij l*lt ook maar wat die jongen, zegt Jessie. Wat een flapdrol. Hij doet alleen maar een beetje populair.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 31    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *