Jessie is meteen enthousiast als hij Hiske spreekt, ze heeft een nieuw idee

Jessie is meteen enthousiast als hij Hiske spreekt, ze heeft een nieuw idee

Hiske en Jessie lopen elkaar tegen het lijf in de silo en Hiske grijpt dit moment om aan Jessie haar nieuwe idee te vertellen. Ze heeft namelijk een plan voor een klein evenement in de mini samenleving. Hiske vertelt dat ze graag een comedynight wil organiseren. Hoe zie je het voor je? vraagt Jessie. Dan wil ik ook zo’n bandje die reageert op de grappen die je maakt en een pianist, zegt ze. Ik ga ook een liedje zingen. Op zijn cabarets. Het is gewoon een hele kleine cabaretvoorstelling. Hiske wil graag één bekende cabaretier naar de mini samenleving halen, zodat diegene haar eventueel kan trainen. Jessie is gelijk enthousiast en hij vertelt dat hij Hiske graag wil helpen. Zal Hiske binnenkort schitteren als comédienne?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 4.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *