Jessie en Alexandra praten met Stefano

Jessie en Alexandra praten met Stefano

Aan het einde van de middag staat Alexandra zenuwachtig voor de poort te wachten. Vandaag komt Stefano Seedorf weer langs om Alexandra te helpen met het behalen van haar diploma voor fitnesstrainer. De twee begroeten elkaar enthousiast en al snel beginnen de twee met sporten. Stefano laat Alexandra Jessie lesgeven en ondertussen test hij haar. Ligt ze een beetje op schema? vraagt Jessie als de drie een tijdje bezig zijn. Stefano knikt. Dit is de basis, zegt hij. Die moet er echt in zitten. Hier heb je gewoon echt wat aan. Vooral als je verder wilt. Dat begrijpt Alexandra en de drie gaan verder met sporten. Zal Alexandra snel haar diploma halen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *