Gerrit neemt het op voor Jessie

Gerrit neemt het op voor Jessie

Mariska is in de keuken als Jessie aan komt lopen. Ze vraagt hem om de pannen in de afwasmachine te doen als hij er klaar mee is. Jessie vertelt dat hij netjes alles schoonmaakt. Je gaat mij niet betrappen op rommel achterlaten, zegt de mannelijke bewoner. Gerrit moet lachen. Jessie is perfect, zegt hij. Die zou nooit zo’n fout maken. Ik wil eigenlijk de groep bij elkaar halen om te vermelden dat Jessie eigenlijk perfect is. Jessie doet alles goed. Jessie is de ideale schoonzoon. Daar is Mariska is het niet mee eens. Houd toch eens op man, zegt ze met een kleine glimlach. Jessie doet nooit iets fout en daar ben ik ook trots op, gaat Gerrit verder. Hij vertelt Franny dat Jessie de afzuigkap niet heeft afgenomen. Maar hij is perfect, dus dat zal waarschijnlijk een defect zijn in het systeem. Jessie moet lachen om de woorden van zijn maatje. Zal Jessie inderdaad alle gebruikte spullen schoonmaken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *