Merel helpt Jordie met zijn gay feest

Merel helpt Jordie met zijn gay feest

Jordie heeft bij zijn binnenkomst meteen verteld dat hij zich graag voor de LHBTI+-gemeenschap wil inzetten in Utopia 2. Een groot gay feest mag daarbij natuurlijk niet ontbreken. Afgelopen avond zat hij met Merel achter de computer om wat dingen te bespreken. Het Love is Love feest, begint Jordie, een festival of een party. Ik weet niet wat er mogelijk is. Hij wil het evenement graag organiseren op 9 november. Merel zegt echter dat ze tegen die tijd waarschijnlijk tenten moeten huren, omdat het buiten dan al koud is. Dit gaat hen veel geld kosten, dus kijken ze naar een datum halverwege oktober. Jordie wil dat het een avondfeest wordt en hij wil hiervoor ook wat toffe artiesten uitnodigen. Samen met Merel bekijkt hij de mogelijkheden en maakt hij een plan voor zijn aankomende evenement. Jessie wordt ook om advies gevraagd voor de begroting.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Bart at 13:07

    Het is best wel gay om gay te zeggen waarom niet gewoon een homofeest? Waarom moeten we onze mooie Nederlandse taal laten verbasteren naar een samenraapsel van buitenlandse woorden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *