Alexandra irriteert zich mateloos aan de troep en spreekt Franny en Merel hierop aan

Alexandra irriteert zich mateloos aan de troep en spreekt Franny en Merel hierop aan

Merel, Franny en Alexandra hebben een discussie over de rommel wat ontstaan is sinds ze een inloopkast aan het bouwen zijn. Ik hou niet van troep. Ik kan niet slapen in troep. Je moet het gewoon opruimen, zegt Alexandra tegen de twee vrouwelijke bewoonsters. Merel trekt zich er weinig van aan, maar dat valt Alexandra direct op. Ze geeft aan dat ze het onbeschoft vindt. Kort na de woordenwisseling gaan Franny en Merel toch opruimen. Wel moppert Merel dat ze er eigenlijk geen puf voor heeft. Ook Franny geeft aan dat ze te veel gedaan hebben vandaag. Zal deze discussie de avond beïnvloeden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 45    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *