Alexandra loopt woedend weg tijdens haar wandeling met Brandon

Alexandra loopt woedend weg tijdens haar wandeling met Brandon

Alexandra wandelt buiten samen met Brandon. Ze ziet dat haar kamerdeur openstaat en ze wordt boos. Ze doet de deur dicht en loopt woedend weg. Even later bespreekt ze haar frustraties in de silo tegen een paar bewoners. Ze geeft aan dat ze het echt niet chill vindt, als er andere bewoners in haar kamer zijn en dat haar kamer vol staat met spullen van anderen. Ze vindt dat het eerst overlegd had moeten worden. Jessie vraagt aan haar of ze niet moet gaan leren. Voor Alexandra hoeft dat nu even niet. Ze geeft aan dat ze het ook niet in haar kamer kan doen. Andere bewoners bieden haar aan, om in hun kamer rustig te gaan leren. Maar Alexandra kan allen opties even niet aanhoren en zegt dat iedereen hun mond even moet houden. Het lijkt erop, dat Alexandra het even moet laten bezinken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 31    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *