Merel betrapt Franny en Gerrit in bed

Merel betrapt Franny en Gerrit in bed

Merel en Jessie waren iets kwijt, maar Merel heeft het weer gevonden. De twee staan met elkaar te praten als Merel zegt ik was Franny kwijt, was jij Gerrit toevallig kwijt? Jessie antwoordt positief. Gelukkig heeft Merel ze gevonden. Waar? vraagt Jessie. In de tent antwoordt Merel. Op bed? vraagt Jessie door, waarop Merel reageert, in bed. Jessie snapt het niet meer. Volgens hem was het laatste wat ze hadden afgesproken dat ze afstand zouden nemen. Volgens Merel klopt dat. Gister in het huis gaven ze elkaar een kus zegt Merel. Hoe zou het nu zitten tussen Franny en Gerrit?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 41    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *