Jessie ontdekt dat er een limited edition kistje verdwenen is en gaat op zoektocht

Jessie ontdekt dat er een limited edition kistje verdwenen is en gaat op zoektocht

Jessie heeft de limited edition kistjes genummerd in de silo om fraude te voorkomen. Hij telt de kistjes bij elkaar op en merkt dat er iets niet klopt. Hij telt opnieuw. Jessie vraagt daarna of er een bewoner aan de bel kan trekken. Alexandra wil het doen en de bel luidt. Jens komt bij Jessie staan en kijkt of Jessie wel goed geteld heeft en hij telt het ook. De bewoners komen de silo in. Jessie laat ze weten dat er een limited edition kistje is verdwenen en of iemand er iets vanaf weet. Niemand lijkt het te weten en Jessie besluit om een huiszoeking te gaan doen..

Jessie gaat vervolgens op zoektocht. Shelley zit achter de computer. Jessie komt naar haar toe. Mevrouw. Heb jij toevallig een limited edition kistje? vraagt hij. Shelley zegt daarop dat ze die niet heeft en dat ze het belachelijk vindt dat hij daarvoor aan te bel trekt. Jessie geeft aan haar aan dat ze straks met zijn allen de boomstam uit het water gaan halen, dus dat zij beter haar bikini kan aantrekken. Nee, ik doe helemaal niks aan antwoordt Shelley daarop. Weet jij iets van het verdwenen kistje vraagt Jessie aan haar. Nee Jessie, dat weet ik niet antwoordt Shelley. Later zegt ze niemand is hier een dief en Jessie reageert daar lacherig op. Moet je horen wie dat zegt. De twee discussiëren even verder tot Jessie weggaat. Waar zal het missende kistje zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 32    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *