Jessie confronteert Shelley, heeft ze zonder overleg een limited edition kistje van Utopia gepakt?

Jessie confronteert Shelley, heeft ze zonder overleg een limited edition kistje van Utopia gepakt?

Shelley en Andrea zijn zichzelf aan het klaarmaken voor de dag. Jessie komt hun kamer binnen en vraagt aan Andrea of ze een limited edition kistje van Utopia voor zichzelf heeft gepakt. Andrea laat geïrriteerd weten dat ze het terug heeft gelegd, omdat ze geen zin heeft in problemen. Jessie wist dit op zijn beurt niet. Shelley vraagt aan Jessie waar ze moeilijk over doen. Nou, omdat het voor mensen is bedoelt, die ons zes jaar lang al steunen antwoordt Jessie. Shelley vraagt zich af, of er een afspraak is gemaakt als een bewoner de limited edition kist wil kopen. Volgens haar, zei Merel dat er wel een afspraak is gemaakt. Jessie weet het niet en loopt weg. Hij mompelt tegen zichzelf over Andrea wat een irritante smurf. Andrea vindt het allemaal gezeik om een kistje. Jessie is de baas zegt Andrea nadrukkelijk tegen Shelley. Dat is hij zeker niet. Ik ben mijn eigen baas eindigt Shelley het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 49    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *