Jessie en Merel gaan er samen voor zorgen niet meer in vervelende situaties terecht te komen

Jessie en Merel gaan er samen voor zorgen niet meer in vervelende situaties terecht te komen

Jessie en Merel zijn wakker. Het ziet ernaar uit, dat het tussen die twee weer goed. Ze geven elkaar buiten een kus. Jessie geeft aan dat ze samen moeten zorgen dat ze niet meer in een situatie komen zoals gisteren. Merel is het hiermee eens en belooft hem dat ze haar best gaat doen. Volgens Jessie komen ze er samen anders toch niet aan uit. Merel vindt dat ze het samen leuk moeten maken, zeker omdat ze toch niet heel lang meer hebben in Utopia 2. De twee geven elkaar een knuffel en weer een kus. Jessie loopt daarna weg en Merel loopt naar haar kamer om haar make-up te doen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *