Ontstaat er een nieuw evenement Ranking The Utopianen?

Ontstaat er een nieuw evenement Ranking The Utopianen?

Mariska, Hiske, Merel en Gerrit zitten samen in de Mongoolse tent als Hiske Ranking The Utopianen ter sprake brengt. De bewoners hebben dit een hele tijd geleden in Utopia 2 gedaan en Hiske vraagt zich af wanneer de bewoners dit weer gaan organiseren. Het was echt hilarisch zegt Merel. Dat moeten we echt weer gaan doen. Echt lachen voegt ze eraan toe. Gerrit vertelt op zijn beurt dat dit leuk is om als evenement te organiseren. Allemaal spotlights, jullie allemaal in de bankjes… zegt hij. Dan vragen we jullie naar voren. Een echte desk… Dat gaan we doen. Mariska laat weten dat de bewoners ook op hun kist kunnen zitten en de anderen zijn direct enthousiast. We gaan het morgen even bekijken zegt Gerrit. Ranking The Utopianen duurt ongeveer twee uurtjes en daarna gewoon een afterparty vervolgt hij. Daar is Merel het helemaal mee eens. Ik denk dat iedereen het vet vindt zegt Gerrit en de bewoners geven elkaar enthousiast een high five. Zal het plan nog besproken worden en gaat het een evenement worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *