Franny en Merel hebben besloten toch een tweepersoonsbed te bouwen in hun huisje

Franny en Merel hebben besloten toch een tweepersoonsbed te bouwen in hun huisje

Merel en Franny hebben een bed uit hun huisje gehaald en er een inloopkast voor in de plaats gebouwd. Daar waren de bewoners niet bepaald blij mee, vooral met het oog op de B&B. De twee dames hebben daarom besloten om een tweepersoonsbed in het huisje te bouwen. Franny vertelt het plan aan Jessie en die lijkt het hiermee eens te zijn. We waren anders in een hele lastige situatie terechtgekomen vertelt hij doelend op de B&B. Mensen worden dan heel opstandig voegt hij eraan toe. Volgens hem kan dit ertoe leiden dat niemand meer de B&B wil doen. Dan kost het je in potentie 300 euro per week geeft hij verder aan. Dat lijkt Franny ook in te zien. Jessie vraagt zich af waarom Merel niet wat beter over de situatie heeft nagedacht. Het is geen raketwetenschap wat ik vertel legt hij Franny uit. Ik vind dat Merel gewoon heel redelijk had moeten zijn en gewoon had moeten zeggen, het is ook eigenlijk helemaal niet handig wat we van plan zijn en we hebben ons laten meeslepen door enthousiasme. Het is gewoon jammer dat het altijd zo uit de hand moet lopen. Daar lijkt Franny het mee eens te zijn.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *