Jessie en Gerrit speculeren over de finale van Utopia 2

Jessie en Gerrit speculeren over de finale van Utopia 2

Nadat Gerrit een sponsordeal binnen heeft gekregen via de e-mail voor hem en Jessie, komen de twee samen. De mannen praten over de finale en denken na over deze zal verlopen. Ik denk dat er uiteindelijk vijf sterke spelers overblijven zegt Gerrit. Maar dat er eerst één sterke naar huis gaat voegt hij eraan toe. Jessie gelooft hier ook in. Gerrit voegt eraan toe dat hij bang is dat hij, Merel of Jessie als eerste naar huis gaat. Ze blijven nadenken over hoe dit alles zal veranderen. Jessie geeft aan dat hij verwacht dat er na de eerste vertrekkende bewoner er een moment van rust komt om geld te verdienen. Gerrit is het hiermee eens maar Jessie hoopt hier niet op. Hij denkt dat de bewoners met een kleinere groep ook prima geld kunnen verdienen, met name omdat er dan minder geld wordt uitgegeven. Hoe gaat de finale er volgens jullie uiteindelijk uitzien?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *