Brandon zijn motivatie is op, komt de sportschool er nog wel?

Brandon zijn motivatie is op, komt de sportschool er nog wel?

Andrea, Shelley, Alexandra en Brandon kijken met Dylan mee hoe hij tatoeëert. Brandon geeft aan dat de gym misschien niet meer doorgaat. Hoezo zal het niet doorgaan dan? vraagt Andrea. Mijn motivatie is op antwoordt Brandon. Alexandra ziet het aan hem dat hij kapot is. Brandon vertelt verder dat hij zoveel gezeur en steken in zijn rug krijgt. Ik heb gepitcht voor duizend euro en het lukt mij niet. Ik vind het ook van de zotte om er nog eens achthonderd euro in te gaan gooien, want we gaan nou eenmaal afbouwen gaat hij verder. Brandon weet niet meer waarvoor hij het doet nu Utopia 2 stopt. Shelley vraagt zich af of Brandon bereid is om het af te maken als hij de meerderheid voor zich heeft. Brandon antwoordt erop dat het vermoeiend is en veel werk is om het af te bouwen. Andrea vindt het jammer als hij stopt, nu hij al zo ver is met bouwen. Het is niet dat iedereen elke dag komt kijken hoe het gaat. Dat is niet lullig bedoeld, maar het is wel zo zegt Brandon op zijn beurt. Andrea, Shelley en Alexandra praten Brandon vervolgens moed in om door te gaan met de sportschool. Focus je op de mensen die wel positief zijn vertelt Andrea hem. Zal Brandon moed bij elkaar kunnen rapen en de sportschool af maken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *