Alexandra wordt boos op Gerrit als hij haar sensatiezoeker noemt

Alexandra wordt boos op Gerrit als hij haar sensatiezoeker noemt

Gerrit vraagt aan Alexandra in de badkamer of ze een sensatiezoeker is, omdat Alexandra binnen kwam kijken bij Franny en hem. Alexandra begint vervolgens boos te worden en vindt dat hij van iets kleins iets heel groots maakt. Ik kwam alleen maar even kijken of alles normaal is gaat Alexandra verder. Jij ben alleen maar opzoek naar wat er valt te beleven reageert Gerrit op zijn beurt. Alexandra reageert boos. Zij is van mening dat zij altijd klaarstaat voor mensen. Gerrit blijft maar herhalen met de vraag wat ze te zoeken had toen ze binnen in zijn kamer kwam. Ik wilde gewoon kijken of alles oké was daar schreeuwt Alexandra naar hem. Wat zal er niet oké zijn dan? vraagt Gerrit. Weet ik niet. Misschien zat Franny wel te huilen zegt Alexandra boos. Gerrit snapt het niet en geeft aan als er iets niet oké was met Franny, hij toch bij haar is. Alexandra loopt daarna boos weg.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *