Franny bespreekt de ruzie van Gerrit en Alexandra met Jordie

Franny bespreekt de ruzie van Gerrit en Alexandra met Jordie

Eerder noemde Gerrit Alexandra een sensatiezoeker, nadat ze een kijkje kwam nemen in bij Franny en Gerrit die in bed lagen. Dit liep uit tot een ruzie tussen Gerrit en Alexandra. Franny maakt wat later een wandeling met Jordie en bespreekt hoe zij het ziet. Ze legt uit dat ze een serieus gesprek had met Gerrit over haar toekomst, waarbij ze ook de nodige tranen moest laten. Op dat moment kwamen enkele bewoners een kijkje nemen of de twee liefde met elkaar bedreven. Dit was niet het geval en Gerrit was niet blij met alle bewoners die kwamen gluren. Franny legt uit dat Alexandra ook tegen haar begon te schreeuwen, nadat Gerrit haar een sensatiezoeker had genoemd. Ze was benieuwd waarom Alexandra kwam kijken en of het voor de lol was. Jordie vindt dat dat op hetzelfde neerkomt als een sensatiezoeker maar Franny zegt dat ze het niet erg vindt dat iemand voor de lol komt kijken. Volgens haar zit Gerrit er wel mee. Jordie benadrukt dat het in zijn optiek wel sensatie zoeken is.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *