Mariska is helemaal klaar met de bouw van de sportschool, ze wil er niks meer over horen

Mariska is helemaal klaar met de bouw van de sportschool, ze wil er niks meer over horen

Brandon heeft eerder laten weten dat de bouw van de sportschool misschien niet meer doorgaat. Hij gaf aan dat hij geen motivatie meer heeft en dat de kosten waarschijnlijk hoger worden. Mariska, Hiske en Brandon bespreken dit afgelopen avond met elkaar. Er is van alles gaande met de sportschool. Als dat onderwerp morgen in de vergadering besproken wordt, dan loop ik lekker weg, want daar heb ik echt geen zin meer in geeft Mariska aan. Ook vertelt ze dat hij en miscalculatie heeft gemaakt over de kosten. Andrea geeft aan dat dat kan gebeuren. Ik heb mijn hulp aangeboden voor bouwmaterialen maar daar wil hij geen gebruik van maken vertelt Mariska. Waarom ga je dan weglopen? vraagt Andrea. Omdat ik daar geen behoefte aan heb antwoordt Mariska. Ik heb geen zin meer om in discussie te gaan met die jongen benadrukt ze. En geeft verder aan dat Brandon moeilijk hulp kan accepteren van anderen. Zal de sportschool alsnog afgemaakt worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *