Billy organiseert een theekrans voor haar mede bewoners

Billy organiseert een theekrans voor haar mede bewoners

Billy heeft afgelopen avond spontaan een meidenavond georganiseerd. Ze geeft aan dat ze alles klaar heeft gezet en dat iedereen mag aanschuiven. Jessie, Mylène, Jordie, Shelley, Andrea en Jens schuiven aan en de meidenavond eindigt in een theekrans. De bewoners maken het gezellig en Billy ziet dit als een kans om iedereen beter te leren kennen. De bewoners vertellen over hun leven en ze hebben diepe gesprekken. Ook Jessie en Billy praten over de oude tijden die ze met elkaar meegemaakt hebben. Het was een gezellige avond, wat gaat de nieuwe dag brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *