Tijdens de vergadering ontstaan er onenigheden over het doorgaan van de sportschool

Tijdens de vergadering ontstaan er onenigheden over het doorgaan van de sportschool

De bewoners hebben weer een vergadering. Hier lees je de besproken punten terug. Jessie neemt het woord. Hij begint met het bespreken van de uitvaart die plaats gaat nemen in Utopia 2. De punten en de verdeling van de dag wordt doorgenomen en de taken verdeeld. De grote vraag is of de kist door de silo deur zal kunnen. De bewoners overleggen, dat als de kist niet door de deur kan er een tent buiten geplaatst gaat worden.

Het evenement die aanstaande vrijdag gaat plaatsvinden, wordt ook besproken en daarna neemt Jordie het woord over de sportschool. Brandon neemt het daarna over. Hij laat weten dat de sportschool best wel wat gaat kosten, vooral omdat het waterdicht moet zijn. Jessie bespreekt met hem elk punt dat benodigd is voor de sportschool en de kosten daarvan. Gerrit geeft aan dat de sportschool een luxeproduct is en vindt dat het gebouwd moet worden. Hij zegt dat ondanks Utopia stopt, het wel eerder was besloten om de sportschool waar te maken.

Jordie geeft aan dat er gestemd moet worden of de sportschool wel of niet er moet komen. Merel reageert daarop nog snel even dat zij het niet ziet zitten omdat de pot nu eenmaal gespekt moet worden. Ook Gerrit doet zijn woord en herhaalt nog een keer dat hij het wel ziet zitten. Jessie is erop tegen en hij krijgt met Gerrit een kleine discussie. Franny doet ook haar woord. Ze vindt dat het door moet gaan. En geeft aan dat het niet alleen een droom van Brandon was maar ook van Alexandra die als personal trainer in de sportschool kan starten. Iedereen begint met stemmen en de meerderheid is voor de sportschool. Merel snapt dit niet en Jessie wil boos weg lopen, maar Gerrit onderbreekt hem en zegt, er is nu even iets dat niet na jouw mening vormt en dan ga je in een keer weg. Dat is toch f*cking slap. Jessie besluit weer te gaan zitten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *