Er wordt flink nagepraat over het besluit rondom de sportschool

Er wordt flink nagepraat over het besluit rondom de sportschool

Jessie loopt buiten rond. Hij is woest. Merel loopt achter hem aan. Merel is verbaasd van het nieuws dat de sportschool doorgaat. Eerder hebben de bewoners gestemd of de sportschool wel of niet doorgaat. De meeste bewoners waren dus voor. Ik kan echt wel huilen op dit soort momenten jongen roept Jessie tegen Merel. En bespreekt zijn frustraties met haar. We wonen toch met een stel imbecielen zegt Jessie geërgerd. Merel is het met Jessie eens. Jessie geeft aan dat het geld voor de sportschool rechtstreeks van de limited edition kistjes komt. Sta ik met mijn goede gedrag dat te bedenken en uit te werken. Ik ben ze echt zat deze mensen. Wat een kneuzen gaat Jessie verder. Mariska en Billy komen bij hem staan en ze bespreken hun frustraties ook over de sportschool.

Er wordt nog verder over deze gebeurtenis nagepraat. Gerrit vindt het nog steeds niet attent dat Jessie weg wilde lopen van de vergadering. Hij vertelt dat Jessie zijn wil niet altijd wet is. Franny vertelt aan Merel in de silo dat zij het niet zo fijn vindt dat ze van Jessie en Merel te horen kreeg dat ze het allemaal verkeerd doet. Merel geeft aan dat ze de groep in zijn geheel bedoelde. Franny zegt tegen Merel dat ze het fijn vindt om straks in de sportschool rustig te repeteren met dansen. Jessie komt vervolgens tussen het gesprek en zegt dat de sportschool niemands f*cking droom is. Dit is onverklaarbaar wat er is gebeurt benadrukt hij. Maar je snapt wel dat het mij kan helpen toch met mijn droom? vraagt Franny aan hem. Jessie vindt dat ze overal kan gaan dansen. Franny ziet dat niet zo. En herhaalt dat ze het niet met Jessie eens is en blij is dat het doorgaat.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *