Billy gaat Utopia 2 alweer verlaten

Billy gaat Utopia 2 alweer verlaten

Billy roept de groep bij elkaar. Ze heeft hen iets mede te delen. De bewoners ogen wat verward door deze oproep. Zodra iedereen bij elkaar is gekomen haalt Billy een zelfgeschreven tekst uit haar zak tevoorschijn. En begint met het voorlezen van haar brief.

“Lieve Utopianen. Hier staan we dan. De laatste vijftien pioniers die samen nog heel even mogen bouwen aan de mooiste plek op aarde. Ik wil beginnen met zeggen dat ik heel veel respect voor jullie heb… Anderhalf jaar geleden begonnen de eerste 15 hier met letterlijk niets. Van drinken uit het meer, slapen in hangmatten en de eerste huisjes die zijn gebouwd hebben jullie een prachtige plek met nog mooiere verhalen gecreëerd.  En nu staan we hier. Aan de vooravond van de finale van Utopia. Maar zonder mij. Ik ga terug naar mijn eigen wereld en heel erg van jullie genieten. Speel het spel slim, wees op je hoede en maak er een fantastische tijd van. Ik ga naar huis.”

De bewoners reageren geschokt op deze mededeling van Billy. Jessie en Merel geven haar vervolgens een dikke knuffel. Billy deelt nog wat laatste motiverende woorden met de groep en neemt dan ook afscheid van de rest van de bewoners. Vervolgens pakt Billy haar kist in, loopt richting de poort en geeft de bewoners nog een keer een dikke knuffel. De bewoners laten Billy Utopia 2 niet verlaten voordat ze allemaal met haar op de foto zijn geweest. Ten slotte wenst ze de bewoners heel veel succes en loopt ze met haar kist de poort uit. Wat de bewoners op dat moment nog niet weten is dat Billy op haar kussen een zwarte envelop heeft achtergelaten. Wat zal hier in staan? En wie zal deze envelop het eerste vinden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 185    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *