Dit vinden de bewoners van het vertrek van Billy

Dit vinden de bewoners van het vertrek van Billy

Billy heeft inmiddels Utopia 2 alweer verlaten. In dit bericht lees je terug hoe de huidige groep over haar vertrek denkt. Alexandra vindt de speech van Billy erg mooi. Gerrit en Merel vinden het jammer dat Billy weggaat. Merel geeft aan dat ze graag de strijd met haar had aan willen gaan. En Jordie had wel gedacht dat Billy niet heel lang in Utopia zou zijn gebleven. De groep blijft nog even bij de poort staan. Het kwam voor de bewoners als een verassing aan. Merel zegt dat ze het jammer vindt dat ze Billy niet als persoon heeft kunnen ontmoeten maar alleen als concurrent. Mariska vindt het echt jammer en merkt op dat ze eindelijk iemand een beetje van haar leeftijd had. Ze vindt het wel frappant dat de bewoners allemaal met Billy op de foto willen, terwijl dat bij Adriaan niet het geval was. De bewoners bespreken de finale, ze voelen dat het nu echt gaat beginnen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *