Franny ontdekt de zwarte envelop die Billy voor haar vertrek achter liet

Franny ontdekt de zwarte envelop die Billy voor haar vertrek achter liet

Franny loopt de Franterpalace binnen. Ze schrikt en loopt weer naar buiten. Nee jongens roept ze uit. Ze heeft een zwarte envelop gevonden, die Billy vlak voor haar vertrek achter liet. Franny rinkelt dan ook aan de bel. De bewoners staan buiten bij elkaar. Franny leest vervolgens de brief voor aan de groep. In de brief staat dat de bewoners nog maar vier maanden te tijd hebben om te blijven bouwen aan de ideale samenleving. Ook staat beschreven dat de groep op elkaar aangewezen is. Daarom is er vanaf dit moment geen familiebezoek meer mogelijk in Utopia. Ook het schrijven en ontvangen van post van geliefden, familie en vrienden behoort tot het verleden. Een paar bewoners zijn ontdaan van het nieuws. Jessie zegt als grap dat hij de brievenbus als versnipperraar wil maken. Jordie, Alexandra en Mylène beginnen te huilen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 71    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *